NKR symposium: Kanker in Nederland, van preventie tot palliatieve zorg, 30 jaar meerwaarde van de Nederlandse Kankerregistratie

  • symposium
11 november 2019
12:00
uur
Jaarbeurs Utrecht
De Nederlandse Kankerregistratie (NKR) is van onschatbare waarde bij het vinden van risicofactoren voor kanker en verbetering van kankerzorg. Met NKR-gegevens over verwijzingen, behandelingen en gevolgen verbeteren regionale oncologische netwerken hun zorg. Hoe draagt de NKR zoveel mogelijk bij aan de beste kankerzorg nu en in de toekomst? Luister en discussieer mee! Kom op 11 november naar het NKR-symposium in de jaarbeurs. 

Om binnen Nederland beter zicht te krijgen op het gehele ziektebeloop wordt de NKR gekoppeld met data over onder andere medische verrichtingen en huisartsenzorg. 

Hoe zorgen we samen voor de beste zorg in elke regio? Met NKR-gegevens over verwijzingen, behandelingen en gevolgen evalueren regionale oncologische netwerken hun zorg om continu te verbeteren. 

Binnen wetenschappelijke studies ontstaat ook steeds meer kennis over (late) gevolgen van kanker en behandelingen. Kunnen arts en patiënt hiermee in de toekomst samen een betere behandelkeuzes op maat maken? 
  
Hoe kunnen nieuwe dure geneesmiddelen in de toekomst gerichter worden ingezet? En hoe halen we het beste uit de NKR door de kracht van kankerregistraties wereldwijd te benutten?

Datum: 11 november 
Middagprogramma: 12 tot 17.00 
Avondprogramma: 18.00 tot 21.00, met keynote van prof. dr. Peter Huijgens 
Locatie: Jaarbeurs Utrecht 

Inschrijven: Inschrijfformulier

#NKRsymposium 

volg ons: