Icoon_overiknl

werken bij IKNL

Wil je een bijdrage leveren aan de oncologische en palliatieve zorg? Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en kijk je verder dan de grenzen van je eigen vakgebied? Ben je een teamspeler en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan is werken bij IKNL mogelijk iets voor jou.

Onze cultuur
In ons werk proberen we de kernwaarden van IKNL uit te dragen: grensverleggend, onafhankelijk, betrouwbaar en toonaangevend. We gaan voor kwaliteit, willen excelleren en verstaan ons vak. We zoeken verbinding met elkaar om onze gezamenlijke kennis en vaardigheden verder te vergroten. We streven naar verbetering en vernieuwing; daarom geven we en ontvangen we graag feedback aan elkaar.

Ontwikkeling van medewerkers
Als kennisorganisatie is het belangrijk dat onze medewerkers zich ontwikkelen. Het volgen van trainingen of een opleiding is mogelijk. Er is aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door het deelnemen aan projecten of het tijdelijk uitvoeren van andere taken.

Het (nieuwe) werken
Werken in deeltijd behoort tot de mogelijkheden; we houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen rondom werktijden. In sommige gevallen is het mogelijk vanuit huis te werken.

Arbeidsvoorwaarden
IKNL hanteert de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Cao Ziekenhuizen.
Alle functies zijn beschreven en ingedeeld in FWG-schalen.
Als je bij ons komt werken, start je met een dienstverband van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd. Je kunt gebruikmaken van een aantal aanvullende eigen regelingen, waaronder: reiskosten, reistijd, vergoedingen en verstrekkingen. Ook krijg je een collectieve korting op je zorgverzekering bij IZZ.

Open sollicitatie
Wil je bij IKNL werken, maar is er op dit moment geen passende vacature voor je, stuur dan je open sollicitatie naar de afdeling HR.
informatie
Vragen? Neem contact op met de afdeling HR.
t 088 234 60 20

volg ons: