organisatie

Personeelservaring Eveline van Drielen – adviseur palliatieve zorg

IKNL_Eveline_vanDrielen‘Als adviseur palliatieve zorg maak ik mij sterk voor de kwaliteit van palliatieve zorg in Nederland en dat doe ik samen met mijn collega’s’

Na mijn studie Organisatiewetenschappen (2006) ben ik aan de slag gegaan bij een organisatieadviesbureau voor het midden- en kleinbedrijf. Daar heb ik veel geleerd maar na een tijdje  merkte ik dat ik wilde werken in een meer maatschappelijke organisatie. Een functie in de gezondheidszorg trok mij altijd al aan. Ik wil iets betekenen voor een ander zonder direct patiëntencontact. Mijn kennis en vaardigheden blijken heel goed te passen bij IKNL. In het begin was het inkomen met de medische termen maar mijn organisatorische kennis is een mooie aanvulling voor mijn collega’s die op andere vlakken veel kennis hebben.

Sinds 2010 ben ik in dienst van IKNL. De afgelopen jaren heb ik een aantal verschillende functies en opdrachten gehad binnen IKNL. Dat maakt het heel afwisselend. Nu ben ik adviseur palliatieve zorg. Samen met een collega zorg ik dat de activiteiten uit het jaarplan op regionaal niveau behaald worden. Door het behalen van resultaat in de regio leveren we een bijdrage aan de totale verbetering van palliatieve zorg.

Dat betekent dat wij veel contact hebben in het veld over de kwaliteit van palliatieve zorg en adviseren over het implementeren van producten en diensten van IKNL op het gebied van palliatieve zorg. Wij zorgen voor het (indirect) functioneren van de palliatieve consultatie. Landelijk ben ik betrokken bij de methodiek ‘Signaleren in de palliatieve fase’.

De afdeling palliatieve zorg maakt zich sterk voor de kwaliteit van palliatieve zorg in Nederland. Dat doen we op diverse manieren: door het ontwikkelen van nieuwe kennis, zoals richtlijnen, maar ook door het implementeren van bestaande best practises. Samenwerking met diverse partners in het veld is van groot belang om te komen tot resultaat. Binnen de afdeling zorg ik voor de kennis op organisatorisch gebied en zorg ik voor verbinding tussen de landelijke plannen en de regionale uitvoering.

Bij IKNL is er ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Sparren met directe collega’s en samenwerken met diverse collega’s, zoals adviseurs oncologische zorg, datamanagers of onderzoekers is voor mij belangrijk en dat maakt mijn werk boeiend.
nieuwsbrieven
U kunt zich abonneren op de nieuwsbrieven van IKNL via onderstaande knop.

informatie
Vragen? Neem contact op met IKNL
t 088 234 60 00

volg ons: