Online platform Palliaweb binnenkort live

08-10-2019
De livegang van het online platform Palliaweb staat eind oktober gepland. Deze site biedt relevante en actuele kennis, tools en informatie voor iedereen die betrokken is bij palliatieve zorgverlening. Van vrijwilliger tot specialist, van verpleegkundige tot beleidsmaker en van betrokkene bij onderwijs tot thuiszorgmedewerker. Palliaweb is een initiatief van de coöperatie Palliatieve Zorg Nederland (PZNL).

Eerste release

De livegang van Palliaweb betreft de eerste release van het platform. Deze startversie bevat voornamelijk informatie van de PZNL-leden Fibula, IKNL en PaTz. Vanaf de lancering wordt de site doorlopend doorontwikkeld, zowel qua functionaliteit alsook qua inhoud, op basis van gebruikersonderzoek. Daarbij staat een flinke uitbreiding met inhoud van samenwerkingspartners en organisaties betrokken in de palliatieve zorg op stapel. Palliaweb beperkt zich nadrukkelijk niet tot informatie van PZNL-leden.

Platform vóór en dóór professionals

Palliaweb is bedoeld als platform vóór, maar ook dóór iedereen die in of aan de palliatieve zorgverlening werkt. Een plek waar je alle informatie over palliatieve zorg kunt vinden, maar ook een plek waar je wordt uitgenodigd om zelf suggesties, kennis en tools aan te dragen en deze beschikbaar te stellen voor het veld.

Bijdragen aan Palliaweb?

Wil je zelf specifieke kennis en informatie aandragen voor Palliaweb? Doe dit dan straks via de knoppen onderaan iedere pagina van Palliaweb. Heb je een aanvulling of advies voor de redactie? Mail dan naar palliaweb@pznl.nl. Ieders mening en meedenken wordt zeer gewaardeerd.

volg ons: